Synthetisch

De geselecteerde collecties zijn de meest commerciële kwaliteiten met een ruim kleuren-assortiment. U kunt kiezen uit een bouclétapijt zoals de Basicline of een pooltapijt zoals de NewComfortline en de Superiorline. Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden, afhankelijk van uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor sisal-tapijt.

Wilt u graag een tapijt wat een apart karakter heeft? Wat ook lijkt op een natuurtapijt, maar toch ook een eigenzinnige eigenschap heeft? Speciallook is een synthetische kwaliteit en heeft als voordeel dat het minder minder vuil aantrekt dan een natuurtapijt die veel duurder is. Daarnaast is de Speciallook zeer geschikt om met twee verschillende kleuren te werken. De Speciallook is mogelijk in maar liefst 12 kleuren. Bekijkt u hieronder de kleuren, mogelijkheden en vraagt u gerust informatie aan.

Sisal is een prachtig natuurtapijt en zeer geschikt voor de trap. Sisaltapijt heeft een eigen en robuust karakter. Daarnaast is het – wanneer het vakkundig gelegd wordt – een tapijt waar u lang plezier van kunt hebben. Ook sisaltapijt is er in verschillende soorten structuren en kleuren.

Ons programma bestaat uit drie verschillende soorten Sisal kwaliteiten: ‘Sibo’, ‘Luca’ en ‘Java’.

De Woolline is een subtiel en elegant tapijt van 100 % wol. Deze kwaliteit past in elk sfeer-interieur. En dat voor een hele scherpe prijs! Rust en sfeer kenmerken de natuurlijke uitstraling van dit wollen tapijt.

Wol heeft als voordeel dat het sterk en veerkrachtig is. Bovendien heeft wol de eigenschap om vuil te weren. In principe loop je dus het wollen tapijt schoon.

Kortom een natuurlijk karakteristiek 100% wollen tapijt voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

NIET MEER LEVERBAAR!

De Superiorline doet zijn naam eer aan. Een luxueus tapijt met karakter: Superieur. Naast de luxueuze uitstraling is deze kwaliteit duurzaam en voor zwaar woongebruik geschikt. Ook beschikt deze kwaliteit maar liefst 16 verschillende eigentijdse kleuren. De vezels zijn van betere polyamide garen opgebouwd, een Resistanzgaren. Dit garen heeft unieke eigenschappen. Verkleuring van dit tapijt door zonlicht is niet mogelijk, antistatisch en door de vorm van de vezel vuilwerend.  Zelf is dit tapijt schoon te maken met agressievere schoonmaakmiddelen. Kortom: een top tapijt!

 

De Vernieuwde Comfortline is nu nog comfortabeler, heeft meer poolinhoud dan de oude collectie en is geschikt voor zwaarder woongebruik. De collectie biedt 16 eigentijdse kleuren aan. Dus keus genoeg. Het grote voordeel van de Vernieuwde Comfortline is dat u voor dezelfde prijs als de oude Comfortline een tapijt heeft met een langere levensduur. Zeker aan te bevelen.

 

Budgetline is een sterke kwaliteit voor een steengoede prijs. Het betreft  een 100% polyamide boucletapijt. Een boucle tapijt is een lustapijt waarbij de lussen als een draad aan elkaar verbonden zijn. De lussen zijn gelijk van structuur. De kleurenreeks bestaat uit allerlei eigentijdse kleuren.

De sisal Sibo is de meest gewilde  kwaliteit onder de sisal kwaliteiten. De Sibo heeft een rustige uiterlijk, maar toch het robuuste karakter wat je van een sisalkwaliteit mag verwachten. Deze 100% sisal kwaliteit heeft ook een groot kleurenpallet. Daarnaast is deze kwaliteit ook prijstechnisch het meest interessant. De Sibo is zeer geschikt voor een Karpet op Maat. Ook geschikt als Karpet op Maat.

De sisal Trento is een gelijk motief, alleen is deze tweekleurig.

Een geraffineerd geweven 100% sisal tapijt welke in de vezel vuilwerend is behandeld. Rustiek in optima forma. De Cunera Fasano is een sterke kwaliteit geschikt voor woonkamer en slaapkamer, voor hal of trap. En uiteraard, deze kwaliteit is uitstekend geschikt voor Karpet op Maat. Ook geschikt voor Karpet op Maat.

De sisal Java is een robuuste sisal kwaliteit. Deze kwaliteit heeft overeenkomsten met de sisal Sibo, alleen is deze robuuster van uiterlijk. Een prachtig mooie kwaliteit voor een Karpet op Maat. Ook kunt u deze kwaliteit perfect combineren met een Karpet op Maat.

Collectie is uitlopend!

U kent Tretford waarschijnlijk al van vroeger. Een ongelofelijk sterk product met een heel eigen karakter. Met de fijne ribstructuur maakt een trefford karpet uw interieur als plaatje. Ook voelt Tretford zacht en comfortabel aan. Dit maakt Tretford erg geschikt voor het huiselijke karakter. Dit product is ongekend duurzaam en gemaakt van voornamelijk natuurlijke grondstoffen. Het hoofdbestanddeel is Kasjmier geitenhaar. Ook staat Tretford bekend om zijn uitgebreide kleurenpallet. En u begrijpt het natuurlijk dat ook de afwerkingen van Tretford ook erg veelzijdig zijn. Kortom, de keuze’s zijn ongekend groot.

Ook wanneer u Tretford als karpet wilt is dat mogelijk.

Met Vintage krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Uitermate geschikt voor Karpet op Maat. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen; een perfecte basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling. Er zijn natuurlijke toon-op-toon tinten in deze collectie voor een klassieke, natuurlijke sfeer. Maar ook dessins in trendy kleuren waardoor een spannend contrast ontstaat; de perfecte eyecatcher in een industrieel of modern interieur. Geschikt voor trapstoffering, maar ook voor Karpet op Maat. Afwerking alleen mogelijk met festonneerrand, blind bandage of als Volumekarpet

Tretfordtapijt is een natuurproduct van geitenhaar. Al 6o jaar is het tretfordtapijt een begrip, ook wel bekend als ribbeltapijt. Tretfordtapijt is een zeer duurzaam product met een hoge levensduur door de slijtvastheid van het product. Er in een heel ruim assortiment eigentijdse kleuren van in totaal 40 standaardkleuren. Ook is het met dit tapijt mogelijk om te werken met een bies. Daarnaast is het ook mogelijk om de trapstoffering te combineren met een vloerkleed op maat

Op deze pagina worden verschillende aanbiedingen getoond. Het betreft een beperkte aanbieding. Bij elke aanbieding wordt beschreven wat de mogelijkheden zijn. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 • Sisal Sibo kleur 4462 mogelijk voor:Uitverkocht.
  • 1x dichte trap zonder zijkanten (maximaal 15 treden). Kosten 500 euro (normaal 785 euro)
  • 1x open trap rondom gestoffeerd (maximaal 13 treden). Kosten 700 euro (normaal 950 euro)
  • Of anders in overleg
  • Prijzen zijn inclusief rubber ondertapijt.
 • Sisal Sibo kleur 4457 mogelijk voor: Uitverkocht.
  • 1x dichte trap zonder zijkanten (maximaal 15 treden). Kosten 500 euro (normaal 785 euro)
  • 1x open trap rondom gestoffeerd (maximaal 13 treden). Kosten 700 euro (normaal 950 euro).
  • Of anders in overleg
  • Prijzen zijn inclusief rubber ondertapijt.
 • Superiorline Q13 (nog in collectie) mogelijk voor: Uitverkocht.
  • 2x dichte trap zonder zijkanten (maximaal 13 treden). Kosten 450 euro per trap (normaal 615 euro per trap)
  • 1x open trap rondom gestoffeerd (maximaal 13 treden). Kosten 600 euro (normaal 825 euro).
  • Of anders in overleg
  • Prijzen zijn exclusief rubber ondertapijt.
 • Budgetline B13 is gelijkwaardig aan de Basicline
  • 2x dichte trap zonder zijkanten (maximaal 13 treden). Kosten 300 euro per trap (normaal 410 euro per trap)
  • 1x open trap rondom gestoffeerd (maximaal 13 treden). Kosten 400 euro (normaal 535 euro).
  • Of anders in overleg
  • Prijzen zijn exclusief rubber ondertapijt.

De Natureline is een bouclé tapijt en een alternatief voor een natuurtapijt zoals sisal. Het voordeel is dat het wat zachter aanvoelt en dat de prijs beduidend lager is. Dus een voordelig alternatief voor sisal maar wel met het robuuste karakter van sisal.

Wilt u een echt comfortabel tapijt, dan maakt u bij de Softline een juiste keuze. Dit tapijt is voor intensief gebruik en voelt tegelijkertijd zacht en heel comfortabel aan. Het tapijt heeft maarliefst een poolinhoud van 1.300 gram per m2. Ook is dit tapijt heel geschikt voor een ’trap met bies’ of een trap met ’traploper effect’.

De sisal Trento is een gelijk aan het motief van de sisal Sibo, alleen is deze tweekleurig.

Deze 100% sisal kwaliteit heeft ook een groot kleurenpallet. Daarnaast is deze kwaliteit ook prijstechnisch het meest interessant. De Sibo is zeer geschikt voor een Karpet op Maat. Ook geschikt als Karpet op Maat.

 

De sisal kwaliteit Incata is door de toepassing van sisalgarens en de manier waarop het is geweven geschikt voor intensief gebruik. Incata kan projectmatig worden toegepast maar ook op trappen. Incata heeft een speciale brandvertragende backing en is in de vezel extra vuilwerend behandeld.

De Elegantline doet zijn naam eer aan, deze collectie is sfeervol en elegant. De Elegantline is de geüpdatet opvolger van de Superiorline. Dit tapijt is geschikt voor intensief woon-gebruik en valt in comforttklasse 5. Erg comfortabel. De collectie heeft 9 meest eigentijdse kleuren in het assortiment. De Elegantline bestaat uit SDN-garen (Solution Dyed Nylon). Bij Solution Dyed Nylon wordt eerst de vezel geverfd, pas daarna worden van deze vezels de garens geproduceerd.

NIEUW IN DE COLLECTIE

Uw trap nu gestoffeerd in een industrieel steen-motief. Met deze kwaliteit heeft u echt iets bijzonders in huis. De Stoneline is een polyamide boucle-tapijt en geschikt voor intensieve ruimtes, voor projecten, en ook op de trap. Voor een perfecte afstemming in huis kunt u de trap laten stofferen in deze kwaliteit en ook een karpet op maat laten maken. Hoe mooi is dat!

Trap stofferen Veenendaal, Trap Veenendaal, Trap bekleden Veenendaal, Stoffeerder Veenendaal, Voordelig trap stofferen Veenendaal, Trapstoffering Veenendaal, Trappen bekleden Veenendaal, Stofferen, trap bekleden, voordelig trap stofferen, trap tapijt, voordelig trap bekleden, de trap stofferen, de trap bekleden, tapijt trap, trap stofferen tapijt, Trap stofferen Utrecht, Trap bekleden Utrecht, Trappen bekleden Utrecht, Trapstoffering Utrecht, Woning inrichting Utrecht, Tapijt Utrecht, trap bekleden Utrecht, trapstoffeerder Utrecht, tapijt, trap Utrecht, Stoffeerder Utrecht, voordelig trap bekleden Utrecht, bekleden van de trap Utrecht, Woning inrichting Zeist, Trap stofferen Amersfoort, Trap bekleden Amersfoort, Trapstoffering Amersfoort, TapijtVoordelig de trap stofferen Amersfoort, tapijt op de trap Amersfoort, Goedkoop trapbekleden Amersfoort, Loper op de trap Amersfoort, loper effect trap Amersfoort, Stoffeerder Amersfoort, mooie trapbekleding Amersfoort, bekleden van de trap Amersfoort, Voordelig de trap bekleden Amersfoort,
inrichting Veenendaal, detrapstofferen.nl, Tapijt Veenendaal, trap bekleden Veenendaal, trapstoffeerder Veenendaal, tapijt trap Veenendaal, Stoffeerder Veenendaal, voordelig trap bekleden Veenendaal, Woning inrichting Driebergen, bekledenvandetrap.nl, Tapijt Driebergen, trap bekleden Driebergen, trapstoffeerder Driebergen, tapijt trap Driebergen, Stoffeerder Driebergen, voordelig trap bekleden Driebergen,
Woning inrichting Soest, Tapijt Soest, trap bekleden Soest, trapstoffeerder Soest, tapijt, trap Soest, Stoffeerder Soest, voordelig bekleden Soest,
Woning inrichting Vleuten, Tapijt Vleuten, trap bekleden Vleuten, trapstoffeerder Vleuten, tapijt, trap Vleuten, Stoffeerder Vleuten, voordelig trap bekleden Vleuten,
Woning inrichting Houten, Tapijt Houten, trap bekleden Houten, trapstoffeerder Houten, tapijt trap Houten, Stoffeerder Houten, voordelig trap bekleden Houten, trap Amersfoort, bekledenvandetrap.nl trapstoffeerder Amersfoort, trap stofferen Amersfoort, trap bekleden Amersfoort, bekleden van de trap, voordelig trap stofferen Amersfoort, trap stofferen Driebergen, trap bekleden Driebergen, stoffeerder, stoffeerder Zeist, stoffeerder Amersfoort, stoffeerder Utrecht, Zeist, Den Dolder, Utrecht, Amersfoort, Bunnik, detrapstofferen.nl, Odijk, Bilthoven, De Bilt, Soest, Maarn, Woudenberg, Leusden, Maarssen, Breukelen, Hilversum, Sisal trap, voordelig sisaltapijt trap, alternatief Sisal trap, Sisal Utrecht, Sisal Zeist, Sisal boucle, Sisal Amersfoort, Goedkoop Sisal trap, Natuurtapijt trap, natuurtapijt sisal

trap stofferen, trap bekleden, bekleden van de trap, voordelig trap stofferen, trap tapijt, voordelig trap bekleden, de trap stofferen, de trap bekleden, tapijt trap, trap stofferen tapijt, Woning inrichting Veenendaal, Tapijt Veenendaal, trap bekleden Veenendaal, trapstoffeerder Veenendaal, tapijt, trap Veenendaal, Stoffeerder Veenendaal, voordelig trap bekleden Veenendaal, Woning inrichting Ede, Tapijt Ede, trap bekleden Ede, trapstoffeerder Ede, bekleden van de trap, tapijt trap Ede, Stoffeerder Ede, voordelig trap bekleden Ede, Woning inrichting Rhenen, Tapijt Rhenen, trap bekleden Rhenen, trapstoffeerder Rhenen, tapijt, trap Rhenen, Stoffeerder Rhenen, voordelig trap bekleden Rhenen, Woning inrichting Veenendaal, Tapijt Veenendaal, trap bekleden Veenendaal, bekleden van de trap, trapstoffeerder Veenendaal, de trapbekleden.nl, tapijt trap Veenendaal, Stoffeerder Veenendaal, voordelig trap bekleden Veenendaal, Woning inrichting Wijk bij Duurstede, Tapijt Wijk bij Duurstede, trap bekleden Wijk bij Duurstede, trapstoffeerder Wijk bij Duurstede, tapijt trap Wijk bij Duurstede, bekleden van de trap, Stoffeerder Wijk bij Duurstede, voordelig trap bekleden Wijk bij Duurstede,
Woning inrichting Ede,Tapijt Ede, trap bekleden Ede, trapstoffeerder Ede, tapijt, trap Ede, Stoffeerder Ede, voordelig bekleden Ede,
Woning inrichting Wijk bij Duurstede, Tapijt Wijk bij Duurstede, trap bekleden Wijk bij Duurstede, trapstoffeerder Wijk bij Duurstede, tapijt, trap Wijk bij Duurstede, Stoffeerder Wijk bij Duurstede, voordelig trap bekleden Wijk bij Duurstede,

Woning inrichting Doorn, Tapijt Doorn, bekledenvandetrap.nl, trap bekleden Doorn, trapstoffeerder Doorn, tapijt trap Doorn Stoffeerder Doorn, voordelig trap bekleden Doorn, trap Amersfoort, trapstoffeerder Amersfoort, trap stofferen Amersfoort, trap bekleden Amersfoort, voordelig trap stofferen Amersfoort, trap stofferen Driebergen, trap bekleden Driebergen, stoffeerder, stoffeerder Zeist, stoffeerder Amersfoort, stoffeerder Utrecht, Zeist, Den Dolder, Utrecht, Amersfoort, Bunnik, Odijk, Bilthoven, bekleden van de trap, De Bilt, Soest, Maarn, Woudenberg, Leusden, Sisal trap, voordelig sisaltapijt trap, Sisal trap, Sisal Utrecht, Sisal Zeist, Sisal boucle, Sisal Amersfoort, Goedkoop Sisal trap, Natuurtapijt trap, natuurtapijt sisal, Sisaltapijt Veenendaal, sisal tapijt Veenendaal, Trap sisal Veenendaal, Sisal op de trap Veenendaal, Sisal op de trap Amersfoort