Elnoja – Amerongen

Over ons

Hoe het begon

Elnoja werd opgericht in 2009 met als voornaamste doel het aanbieden van diverse mogelijkheden voor woningstoffering op de particuliere markt. Het eerste label dat werd geïntroduceerd was ‘Stoffeerdienst.nl’, dat zich specialiseerde in het bekleden van trappen. Later werd een ander label toegevoegd, namelijk Karpetopmaat.nl. Beide labels streven ernaar om woningen in te richten naar de smaak van de consument, waarbij maatwerk en ambachtelijk vakmanschap centraal staan.

Bij de oprichting van het bedrijf stonden drie belangrijke pijlers centraal: kwaliteit en vakmanschap, scherpe prijzen, en betrouwbaarheid met duidelijke communicatie, zowel online als in het klantcontact. Nu, 15 jaar later, blijven deze pijlers nog steeds van groot belang voor Elnoja. Het assortiment is in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid, waarbij een passie voor natuurlijke materialen zoals wol, sisal en Tretford duidelijk naar voren komt.

3600+

Trappen

Duizende trappen zijn inmiddels bekleedt door Elnoja. In alle soorten uitvoeringen.

1001+

Vloerkleden

Er zijn 1.001 mogelijkheden om uw karpet samen te stellen. Schroom niet om een afspraak te maken en uw wensen kenbaar te maken.

2000+

Tevreden klanten

Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Al jarenlang hebben wij op onze Google Bedrijfspagina een beoordeling van vijf sterren.

Hoe het nu is

Elnoja heeft nu de twee labels ‘Stoffeerdienst’ en ‘Karpetopmaat’ samengevoegd tot één website, namelijk Stoffeerdienst.nl. Op deze website vindt u een uitgebreid assortiment voor trapstoffering. Ook bieden we hier de vloerkleden aan, met een specialisatie in maatwerk. Op deze website kunt u eenvoudig uw karpet afstemmen op de trapstoffering, zodat uw interieur een harmonieus geheel vormt.

Visie

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ten eerste staat kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons centraal. We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt van o.a. duurzame materialen en met oog voor vakmanschap. Of het nu gaat om het bekleden van trappen, het leveren van vloerkleden of andere vormen van woningstoffering, we streven altijd naar perfectie in elk detail.

Maatwerk

Daarnaast geloven we sterk in maatwerk. Elk huis is uniek en verdient een benadering die aansluit bij de individuele behoeften en voorkeuren van de klant. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor maatwerk, zodat onze klanten hun interieur kunnen aanpassen aan hun eigen stijl en smaak.

Klanttevredenheid

Tenslotte streven we naar maximale klanttevredenheid. We willen dat elke klant die voor Stoffeerdienst.nl kiest, een positieve ervaring heeft en volledig tevreden is met het eindresultaat. Daarom staan we altijd klaar om uitstekende service te bieden, van het eerste contact tot na de installatie, en streven we naar een langdurige relatie met elke klant.

Door vast te houden aan deze visie, willen we niet alleen uitgroeien tot een toonaangevende naam in de woningstoffering branche, maar vooral een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, waarop zij kunnen vertrouwen voor kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid bij elke stap van het proces van stoffering.

Doelen
  1. Klanttevredenheid maximaliseren: Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat elke klant die gebruik maakt van onze diensten volledig tevreden is met het resultaat. We streven ernaar om uitstekende service te bieden, vanaf het eerste contact tot na de installatie, en om een positieve ervaring te creëren die onze klanten bijblijft.
  2. Uitbreiding van ons assortiment: We streven ernaar ons assortiment continu uit te breiden en te verbeteren, om aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen. Dit omvat het toevoegen van nieuwe producten, stofferingsopties en ontwerpmogelijkheden, zodat we altijd de nieuwste trends en innovaties kunnen bieden.
  3. Duurzaamheid bevorderen: Als onderdeel van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu streven we ernaar om duurzame praktijken te bevorderen binnen onze bedrijfsvoering. We willen onze ecologische voetafdruk minimaliseren door te kiezen voor milieuvriendelijke materialen, energie-efficiënte processen en recyclinginitiatieven.
Aanpak

Op de website staan al onze collecties afgbeeld met de bijbehorende prijzen. U kunt een keuze maken en doorgeven welke stoffering u wilt. Wij kunnen u bevestegen dan uw keuze.

Kleurstalen toesturen

Het is altijd mogelijk om enkele (maximaal 4) kleurstalen toe te sturen zodat u thuis kunt kijken of de verstuurde zichtstalen passen in uw interieur.

Contact opnemen

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan per email, telefonisch of via de Whatsapp.

Advies aan huis

Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor advies aan huis. Wij kunnen u dan adviseren welke mogelijkheden er zijn. Alle kleurstalen kunt u dan thuis bekijken om een weloverwogen beslissing te maken.