Trapbekleding mogelijkheden

Trapbekleding 
traploper effect

Trapbekleding ‘traploper effect’

Trapstoffering met een traploper effect is een stijlvolle en tijdloze manier om een vleugje elegantie en karakter toe te voegen aan je huis. Het combineert de klassieke uitstraling van een traploper met de duurzaamheid en veelzijdigheid van moderne tapijten. Deze techniek geeft de illusie van een traploper zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage op de treden. Het traploper effect kan uitgevoerd worden met verschillende kleuren en materialen.

Verschillende materialen

U kunt kiezen uit verschillende kleuren uit de collecties, bijvoorbeeld de Elegantline of de Softline . Ook kunt u kiezen voor twee verschillende materialen zoals sisal in combinatie met de Elegantline of de Softline. Deze materialen zijn uitstekend op elkaar afgestemd om een heel bijzondere ontwerp uit te voeren, die u geheel naar eigen idee samenstelt. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Praktische voordelen

Naast het esthetische aspect biedt trapstoffering met een traploper effect ook praktische voordelen. Het tapijt beschermt de treden tegen slijtage en beschadiging, dempt geluid en zorgt voor extra grip, waardoor de trap veiliger wordt, vooral voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Softline 407/401
Softline 407/401

Heeft u een vraag?